Lady Boo bor numer hos Blogspot...

Jag har nog bestämt för att fortsätta blogga på blogspot...kommer låta dena adress leva, iaf tills jag helt bestämt mig.

Så vill nu forsätta följa mig och min vardag, besök The Story of Elle!

25:e + lön = Shopping!

Av någon anledning bränner pengarna i fickorna på mig (som min pappa skulle säga) när jag får lön...de bara vill spenderas på något nytt. Jag är lååångt från ensam om detta syndrom, det vet jag...tror det kallas shopaholic? smileys

Men denna gången är jag faktiskt berättigad till att shoppa lite (man har alltid någon undanflykt *s*)! Jag ska ju på sommarfest på fredag och måste ha nåt somrigt på mig!

Tur att butikerna börjat fyllas på lite med sommar nyheter...men det var ändå rätt tunt. Nu var jag iofs i Stinsen på lunchen och där är inte utbudet allt för stort, dessutom finns ju bara en av varje butik i närheten. I stan kan man ju alltid springa till någon av de andra butikerna i en kedja om man hittar något som inte finns i rätt storlek.

Men men...jag hittade iaf något! Det är huvudsaken...gamla trotjänaren Gina Tricot blev räddningen, för jag varken hinner eller orkar stanna till i stan innan fredag! Så, det blev en klänning/tunika i samma modell i två olika färger. Gina är ju så billigt att man kan göra så! smileys 


Sen blev det även de ombloggade jeansen och en kjol från samma butik. Behövde även hårfärg så man är fin i håret. (Färgen Intensive Red för er som undrar.) Travade förbi Vero Moda i centrumet och såg den stickade toppen i skyltfönstret, kände att den bara måste jag ha! Allt var kalasbilligt också! Tunikorna kostade endast 149:- styck, jeansen 399:- och kjolen 99:-. Stickade toppen är från Vero Modas serie Denim (har namnet Bob Oversize Cardigan) och kostar 359,95:-, för att vara exakt!

Så, det blir alltså någon av tunikorna på sommarfesten på fredag...om jag inte i sista sekund bestämmer mig för något annat. Inte allt för ovanligt! *s*

Om det slutar med någon av tunikorna blir det ett par vita stövlar till, för det är alldeles för kallt att gå i pumps eller sandaletter...och jag kan inte ha stayups på mig till tunikan, den är på tok för kort!

Och ett par strumpbyxor kommer inte på frågan! Först och främst TAR jag bara inte på mig ett par, dessutom skulle sömmen synas på rumpan...inte snyggt... smileys

Vilken färg är det som återstår...och smycken!!! Återkommer med klar outfit vid senare tillfälle...

Ny blogg för mobilbloggning...

Då har man skaffat sig en blogg till, för det är ju nödvändigt egentligen!!! smileys
 
Men denna är till för att kunna blogga från mobilen, för jag har nu köpt ut min efterlängtade Touchwiz!!! Den är sååå fin!!!

Men, hade inte iPhone enbart sålts med Telia i butik hade jag nu varit en mäkta stolt och lycklig ägare av en sån. Men då jag plockade ut den genom jobebt var jag tvungen att få den på faktura...och dessutom, även om man kan låsa upp en iPhone som är operatörslåst, så kan man behöva fixa och trixa varje gång det kommer en mjukvaru uppdatering fick jag höra...och det är INTE aktuellt!!!

I vilket fall som helst, i Touchwizen finns en funktion som gör att man kan publicera bilder direkt till sin blogg från mobilen! Wiii....det är ju värsta roliga jue! Men den funktionen stöds bara av blogger...så, vill ni se vad som hnder då jag är på vift så kolla in The Story of Elle!

Dagens Outfit...


Ballerina topp - JC
Jeans - Diesel
Stövlar - Mixage
Klocka - D&G

Fetisdagen...

Idag är det Semledagen! Då ska man äta semla...om man tycker om det. Jag tycker egentligen det bara är bullen som är god, ev med ltie mandelmassa....grädden brukar jag peta bort. Men EN semla ska man äta! Får se om vi får nån här på jobebt idag!? Den får gärna vara lika söt som denna, i form av ett hjärta...


Dagens Outfit...



Topp - H&M
Bolero - Vero Moda
Byxor - Gina Tricot
Halsband - H&M

Mina krokusar börjar slå ut...

Köpte ju en kruka med krokusar på IKEA för ett par dagar sen...de börjar slå ut nu! Vill ha vår, men har en liten bit av vår hemma nu i alla fall!


Klippa page?

Mitt hår är klippt i etapper, och de korta har en tendens att ramla fram så det ser ut som om jag har kortare hår än vad jag har. Funderar på om jag inte vill ha en lite längre page...vad tror ni?




Skulle det passa? Sen funderar jag även på att byta tillbaka till min riktiga hårfärg, mörkbrun, igen...

Dagens Outfit...



Balett top - JC
Byxor - Gina Tricot
Stövlar - Mixage (minns inte märke och det står ej)
Shoe Jewel
Klocka - D&G

Tråkväder...

Just när jag skulle gå ut igår blev det mulet, himla tråkigt. Så jag plockade lite hemma istället. Sen när jag skulle gå och handla lös sölen igen! Typiskt! Tog i alla fall en bild på några snödroppar...



Vädret idag inbjuder ju inte direkt till några långpromenader, men lika bra det kanske...blev aldrig klar med städningen igår och den är viktigare...sen är det söndag, det är min SPA dag! Då jag tar ett långt bad och gör ansiktsmask och annat pyssel...det är såå mysigt!

Så här ser det ut från mitt köksfönster idag:



Som sagt...tråkväder!

Supersnö...

Detta är det sista inlägget med saker från Coolstuff!

Supersnö är ett pulver som när det blandas med vatten expanderar 100 gånger sin storlek! Dessutom håller snön i veckor. Man köper dem i påsar om 28 g eller 450 g och kostar 39:- resp. 195:-! Låt fantasin flöda och du kan använda den till allt möjligt!


Isbitar i form av diamanter...

Även dessa kommer från Coolstuff och piffar ju upp vilken drink eller dryck som helst! smileys 
Inte alls dyra heller, kostar bara 79:- för en form för sex diamanter...


Få katten att gå på vanliga toaletten...

När jag var inne på Coolstuffs hemsida hittade jag massa annat roligt. Denna pryl har jag hört talas om, och sett lite  klipp från youtube. Det är en toaletträningskit som får din katt att använda toaletten efter 8 veckor. Man börjar med alla tre sitsar och plockar bort vart eftersom. Full beskrivning hittar ni här.




Funderar på att eventuellt införskaffa en sådan. Enda kruxet är att man måste ha locket öppet jämt då, och jag gillar inte riktigt det. Vill inte se ner i toaletten det första jag gör när jag kommer in i badrummet. Och katten lär ju inte kunna spola så den lär ju bli smutsig och äcklig....får se hur det blir med den saken...

Bling till kontoret...

Jag har en förkärlek för allt som glimmar...älskar allt strass. Så kombinationen strass och rosa fick mig näst intill att dregla! smileys Hittade dessa underbara kontorstillbehör som passar mig perfekt. Det blev ett pennställ och en miniräknare till mitt skrivbord...





Priserna ligger från 79:- upp till 149:-. Köper du allt rosa kostar det 695:-, och spar då 238:- mot om du skulle köpa allt separat för 933:-.


Allt hittar du hos


Nu ska jag vara social med mitt sällskap....

så ha en trevlig kväll...

Sommarfest på Cafét..

Visst låter det roligt!? Ja, det är det jag ska på snart i alla fall. Men vette fasen vad jag ska ha på mig??? Det är ju så himla kallt ute nu igen, men man vill ju ändå vara somrig. Fundera på att köpa denna klänning från Gina:



Och även köpa till dessa skor och väska från Bianco resp. H&M:



Men får se, ska köra lite rekning innan lön...nåt måste man väl kunna hitta? Återkommer med vad det blev!

Den är tillbaka, men är bara till låns så det blir tyvärr ett kort besök...

Tavlan! Andreas, mitt ex, köpte den en av gångerna han var i Thailand. Det lustiga är att när han kom med den sa han: "Titta vad jag köpt till dig". Men när vi sen separarerade ville han ha med sig den...just det. Han hade köpt den på sitt första hailands besök så den var lite speciell för honom...så var det ju!

I alla fall är den här på besök, vet att det finns liknande att köpa här i Sverige, men har inte sett någon som är i närheten lika fin. Men så är denna inte massproducerad heller...den gör sig i alla fall bra i mitt hörn brevid soffan:


Lego älskar verkligen sin nya mus...

...eller det kanske är en råtta?


Vinterdag...

Det är verkligen fint väder idag! Lite kallt kanske, -4,5 grader, men soligt och så har det kommit lite snö. Man borde kanske gå ut på en lite promenad på dagen medans det är ljust...ska ju ändå städa mer eller mindre hela helgen så det kan vara skönt att få lite frisk luft...

Bilder tagna från mitt köksfönster precis nu:


Vy ner mot Vinterviken och bort mot Ekerö...


Vy in mot stan, syns inte på bilden men man ser DN skrapan bakom trädgrenarna...

Min nya (tillfälliga) arbetsplats!

Eftersom vi ska slå upp lite väggar så v i får ett kontorslandsakp sitter jag och Robban just nu i ett kontorsrum själva, därav är min plats tillfällig, men kommer se ut ungefär detsamma även sen. Gilar den, skönt med fönster så man får ljus även de mörka tiderna om året. På GNT satt jag bakom skärmväggar som gjorde att jag i vintras inte såg solljuset nåt alls (förutom under lunchen) och fönstrena hade galler och var larmade så de inte gick att öppna. Dessa fönster har inga galler och de går att öppna! LYX!


Äntligen flyttat till vår lokal!

Har inte riktigt kunnat eller haft tid att skriva något de senaste dagarna...

I onsdags jobbade jag hemma hela dagen sen hade jag besök på kvällen som gjorde att jag inte hade tid. I torsdags så flyttade vi äntligen på jobbet. Vi har till slut fått en lokal som verkligen är vår, och den kommer bli jättefin. När jag först såg den tyckte jag det var lite tråkigt med den mörkgröna färgen som fanns på kararna runt de fönster som sitter på de glasväggar i lokalen, även de mattor som ligger inbyggda i parketten är i samma mörkgrön. Men som kom vi på att det är ju samma gröna färg som i vår företags logga, så det var bara passande!

Lokalen ska byggas om lite, vi ska öppna upp en större del så vi får ett kontorslandskap. Sen ska det byggas en biohörna med projektor eller LCD, bioljud, en mediaspelare och soffgrupp. Grymt för oss att relaxa i men samtidigt kommer det användas som demohörna...

Så, i torsdags tog vi vårt pick och pack från gamla lokalen till nya. Men först åkte vi till GNT och hämtade upp en del möbler till, som hurtsar, skåp och stolar. Även lite plastblommor slank med, måste ju ha lite grönt på kontoret...

Det högg till lite i magen när jag såg byggnaden med vår gamla logga kvar...



Med tanke på flytten så hade jag på mig lågskor och en enkel bomullströja med jeans i torsdags:



Det tog oss sen nästan hela dagen att ställ ordning allt på kontoret, men vi hade inte fått in bredband så vi kunde jobba ändå. Det fick vi först igår på eftermiddagen, eller det var inkopplat innan, och det var först då vi fick switchen så vi kunde koppla upp oss allihopa.

Så,på fredagn satt vi och snackade lite hur vi ville ha det och hur vi ska lägga upp allt framöver. Jag och Robban åkte och köpte lite fler saker till kontoret, som kaffebryggare, besticklåda och annat tråkigt. Igår handlade Vidal och Robban toappaper, diskmedel och sånt.

Vi har en dam och en herrtoa. Så de var söta och köpte en rosa pumptvål till mig och "min" toa, som också har dusch! *hi hi* så söta!

Outfiten igår:



Ja, det var väl typ det som har hänt de senaste dagarna...eller, jag hade besök både i torsdagsoch igår! Skönt med sällskap!!!

Jobbar hemifrån...

...idag också, men idag blir det hel dagen....sköönt ändå...

Be mine Touchwiz...soon...

Jag bara måste köpa en ny mobil, om vi inte får en genom jobbet...vilket vi kanske får. Jag har i alla fall bestämt mig för den jag bloggade om för länge sen, en Samsung Touchwiz - F480. Kommer aldrig få loss en iPhone genom jobbet, och kanske inte riktigt så att jag prioriterar att lägga 8000:- ca på en mobil...

Men denna ska bli min!


Men det hade inte varit fel med en rosa Iphone...inte alls...




Dock vet jag inte ens om den finns...än iaf...

Legolas nya mus blev en succé...

Oj vad han gillade musen från IKEA...det är egentligen en barnleksak men efter sprayad med lite kattmynta blev det helt klart en kattleksak! smileys

Han låg mest och tvättade/slickade på den i början, men så var den ju nysprayad då också...sen blev det en jäkla fart på han runt i lägenheten!



Eftersom man inte kan fånga på bild hur han låg gosade med den så filmade jag även lite. Detta är det första korta klippet på 0:22, det tappar dock fokus lite i mitten...



Här kommer även det lite längre på 1:29 som är helt cleant...



Där fick ni en liten glimt av min lillprins! (Och tyvärr även en bit av min bebisröst om ni tittade på andra klippet). Utan honom vore mitt liv inte fullt så rosa...

Utan uppkoppling går det inte att jobba, då åker man till IKEA...

Åker in senare till jobbet för att vår uppkoppling inte är klar då den håller på att bytas ut av vår IT tekninker Christofer, eller...han är egentligen KAM (Key Account Manager - utesälj) men är den av oss fem, som är med och startar upp CapTech STHLM. Kommer in vid lunch och äter lunch med vår andra AS Robban (Account Sale - innesälj) inne i Stinsen.
Väl uppe på kontoret igen krånglar fortfarande vårt bredband! GAH!!! Vi KAN INTE jobba utan uppkoppling! Vi kör IP telefoni coh fjärransluter till servern. Vi har alltså inte tillgång till varken affärssystem, mail, telefon eller internet! Man kan inte göra ett skit rent ut sagt...

Ja ja...jag och Robban åker då istället till IKEA en snabbis. Han och hans sambo med barn har precis flyttat till en nybyggd lägenhet och han är därför i behov av allt från tavelkrokar till förvaringsmöbler. Ha ha...första gången jag åker med en kille till IKEA som faktiskt letar efter mer saker än vad jag gör! smileys

Det enda jag behövde vara nya glödlampor till en spot...men man kommer aldrig hem från IKEA bara med en sak...eller ens endast det man kom dit för! Så det blev lite shopping, på ett gamalt presentkort som fortfarande inte är fullt utnyttjat!

Det blev förutom lamporna en lökblomma - krokus (jag längtar såååå efter våren), två mat/vattenskålar till Legolas (katten min), en leksaksmus till den samme och två doftljus med doften ros/liljekonvalj. Jag köpte ett sånt ljus till jobbet och det luktar...skulle Shabby Chic ha en doft är det denna!



Kaffetips från Nescafé...

Kom på att jag måste tipsa om ett annat gott iskaffe från Nescafé. Det köps förpackat i en liten kartong om fem portionsförpackningar med pulver och står i kaffehyllan bland espressokaffet vanligtvist. Hur lätt som helst att göra. Man blandar bara pulvret med kall mjölk och vispar lätt med en lattevisp. Klart att servera och svalkar underbart en varm sommardag!



Guuud vad jag längtar efter våren och sommaren nu...

På väg till jobbet...

Det är så skönt att åka in senare till jobbet, att slippa alla människor i rusningtrafken. Och att slippa stå på tunnelbanan och pendeltåget! Perongen var nästan helt tom på Centralen!



Nästan varje morgon när jag kommer till Centralen springer jag in på Pressbyrån och köper en Macchiato från Emmi. Det är en kall kaffedryck som är helt underbart god. Kan varmt rekommendera den! Kostar bara 16:-.


Just d! Fixade mina naglar igår kväll medans jag bloggade! Härligt att ha fina händer igen! smileysEn bra start på dagen!!!

I alla fall...idag på väg till jobbet läste jag Metro som vanligt och läste en kort notis om att Systembolaget inte påverkats av finanskrisen, tvärtom! De har ökat sin omsättning med 8% i januari i år jämfört med föregående år, och det gäller alla varugrupper. Kan det bero på att människan i svåra perioder i  livet tar till hjälpmedel för att fly vardagen?

Dagens Outfit...

Ja, det blev en idag också!



Jeans - Diesel
Topp - H&M
Stövlar - Belle Shoes (mina favoriter smileys)
Halsband - Pilgrim
Klocka - D&G

Yoga med Wii...

Igår kväll körde jag lite Yoga på min Wii Fit.Det är himla kul, har precis börjat med yogan, har mest kört de andra spelen i spelsyfte på Fitbrädan. Men ska börja använda den i träningssyfte också. Det märks i alla fall att man tränat en gång i tiden. När jag körde Warrior posen så fick jag 97 poäng på första försöket, tror att 100 är det högsta. Så på Warrior posen är jag Yoga mästare...hihi...



Sen har jag hittat ett annat "spel" som jag ska köpa vid löning. Wii My Fitness Coach. Det är en virtuell personlig tränare som demonstrerar olika rörelser, finns nästan 500 olika i spelet, ger råd och motivation. Skitkul jue! Bra sätt att kommaigång med träningen igen. Dessutom så ger det mer än man tror att spela Wii Fit! Så, här är min kommande PT:

 

Jobbar hemifrån...

I alla fall nu på förmiddagen. Håller ju på och öppnar upp ett säljkontor i Stockholm åt en GBG distributör i IT branschen, också kännt som mitt nya jobb. smileys

 Men vi har fortfarnade inte skrivit klart ett kontrakt med hyresvärd för lokal. Där vi sitter nu så har de inte lyckats slänga fram en offert, och då har vi varit på Newsec, som är de som äger fastigheten, sen i mitten av december...bör även tilläggas att större delen av den fastigheten står tom! Flera tomma lokaler, men det är inte så konstigt med tanke på hur de sköter potentiella kunder. Så, det verkar som om vi komer hamna hos Brostaden en bit bort från den lokal vi sitter nu. Tråkigt, för vi sitter precis i anslutning till Stinsens köpcentrum, så det finns både flertalet restauranger och butiker runt knuten.

I vilket fall, då vi bara sitter provisoriskt så har vi inget "riktigt" bredband utan kopplar upp oss via 3G dong som är kopplad till en router...går väl så där. Fram till igår, då la det av helt. Så en av mina kollegor som är med och startar upp verksamheten sitter just nu och försöker få igång ett nytt 3G modem...därav hemma på förmiddagen. Rätt skönt måste jag säga ändå...går fortfarande runt i mitt nattlinne!

Just nu i min iPod...

N-Dubz är en grupp jag blivit helt förälskad i, så grym musik...denna, med flera andra från skivan, spelas flitigt i min iPod just nu!

 

N-Dubz är för övrigt ett band från England, London som släppte detta releasealbum den 17 november i förra året. Albumet heter Uncle B.

Uppdatering...det får bli en länk istället, man har låst för html kodnig dessvärre.

N-Dubz "Ouch"

The history of Shoe Jewels ™

Idén kom först till egentligen redan när jag var liten och hade sönder den bit av dragkedja man drar i. Det var dragkedjan på min älskilingsväst och mamma var inte hemma så hon kunde byta kedja. Jag ville ut, och självklart ville jag ha västen på mig, men det var för kallt för att inte kunna stänga om mig. Lösningen var enkel! Jag hängde på min fina nyckelring med en fjäril på! Det gäller att bara kreativ...och vad gör man när man är runt 6?




Så, till smycket till skorna då!? Nästan samma scenario...fast i dett fall är jag ett bra par år äldre, en bra bit över 20. Min stilettstövels dragkedjas hake går sönder, precis innan jag ska gå ut för att parta. Och alla ni tjejer vet ju hur mycket tid man lägger ner bara på att välja en outfit, för att sen i sista sekund ändå inte känna sig nöjd och svida om. Så, där står jag alltså med ena stöveln på redo att gå, och drar på den andra...halvvägs upp lossnar haken! GAH! Vad göra? Enkelt...hänger fast ett smycke i form av ett hjärta med strass. Kvällen är räddad! 



Jag kom och tänka på dessa händelser för ett tag sen och har nu alltså börjat pynta min skor med både köpta små saker och egenhändigt tillverkade Shoe Jewels!


Anväder ni er något av detta inlägg eller om Shoe Jewels, vänligen länka hit!
 


Perfume á la Jessica Simpson...

Så var det även JS tur att haka på trenden att lansera en egen parfym. Men steget kanske inte var så långt med tanke på hennes make up serie Dessert beauty. Doft:

  • Toppnot: Päron, aprikosnektar, röda frukter
  • Mellannot: Gardenia, jasmin, rostade mandlar
  • Basnot: Sandelträ, vanilj, bärnstenskristall



  • Ny trend startad@ladyboo???

    Jag har, som alla som känner mig vet, en stoor kärlek till skor. Jag har börjat ett göra små "shoe jewelery" att dekorera mina stövlar med. Är detta en ny trend som kommer sprida sig längs vårt avlånga land?
    smileys


    Så, om ni bloggar om detta och hakar på trenden, vänligen länka till min blogg och skriv en liten kommentar...nyfiken på hur pass mycket detta kommer spridas..

    Fler inlägg om detta kommer...jag kommer även lägga ut bilder på mina shoe jewels...

     

    Dagens Outfit...

    Tänkte (precis som alla andra) börja lägga upp Dagen Outfit, dock blir det mest sporadiskt...så, detta är dagens:

     
     
     

    Svart topp - Vero Moda
    Svarta wetlook tights - Gina Tricot
    Stickad kofta - Bik Bok
    Stövlar - Belle Shoes
    Skosmycke - egen design
    Klocka - DG

    En lugn helg...

    Helgen blev lugn med massa filmtittande, det var rätt skönt. Konstigt nog, trots att jag inte slitit så hårt på jobbet, är jag rätt trött.

    En film som jag såg som var kalas rolig var Another Gay Movie. Det är en komedi, lite parodi på American Pie men karaktärerna är homosexuella. Den gav en hel del skratt! Såg även uppföljaren, Another Gay Movie - Gays Gone wild. Men den var inte i närheten lika bra...

    Så mycket mer hände dock inte. Åt lite gott på Alla Hjärtans Dag, en dessert med Kesella vanilj, Digestive fullkorn och bär. *mumma* Himla lätt att göra! Serveras med fördel i ett lite finare glas, te.x cocktailglas eller liknande. Smula kexen antingen i botten eller på toppen. Häll upp lagom mängd Kesella, strö över bär och servera! Lättare blir det inte...



    Bild från arla.se, jag valde att äta med blåbär och hallon och serverade i ett desertglas. Missade dock ta en bild..

    I've got Spotify!

    Fan, har suttit länge och försökt hitta en inbjudan eller kod till Spotify nu...frågat runt lite så sitter en av mina favvo kunder på en kod! *lycka* Så...nu har jag oså Spotify! Wiii...

    Hjälpande Alla Hjärtans Dag present...

    På vägen till jobbet imorse läste jag Metro, och där hade Unicef en annons om olika hjärtans presenter man kan köpa åt bättre behövande. Bra idé att faktiskt utnyttja en komersiell "högtids dag" för att hjälpa de som faktiskt kan behöva lite extra "uppvaktning".

    Här är ett litet urval vad man kan köpa:



    Lek är livsviktigt - särskilt för barn i kris. Att få möjlighet att leka och skratta är absolut nödvändigt för att barn ska komma över hemska upplevelser. Leken är en möjlighet att komma ifrån en hemsk vardag och den kan vara ett första steg mot normalitet i tillvaron. Därför skickar UNICEF hopprep och annan lekutrustning till krig- och katastrofdrabbade områden världen över.

    Köp hopprep, det kan förändra barns liv. 30 st hopprep kostar 147:-.





    Nötkräm mot undernäring

    Tre påsar jordnötskräm om dagen kan vara allt som krävs för att rädda livet på ett undernärt barn. Krämen är särskilt framtagen för att hjälpa undernärda barn att snabbt gå upp i vikt och den räddar tusentals liv varje dag. Jordnötskrämen innehåller en blandning av ett stort antal vitaminer och mineraler som ger ett bra näringsintag.

    Påsarna håller 24 månader efter förpackningsdatum. 50 påsar á 92 gram kostar 195 kronor och kan rädda livet på 16 undernärda barn.





    Världsdel efter världsdel blir poliofri och år 2007 rapporterades endast 1307 nya fall av polio. Ett av de få länder som fortfarande kämpar mot sjukdomen är Nigeria och därför samarbetar UNICEF nu med regeringen för att vaccinera alla barn. Och vi är på god väg. 40 miljoner barn i Nigeria är nu vaccinerade. Här kan du köpa 200 doser poliovaccin för 290 kronor. För att ett barn ska få ett fullgott skydd krävs tre doser.

    Sen hade de andra saker på deras hemsida som man kan köpa för att göra livet bättre för människor i tredje världen. Bland annat en fyrhjulsdriven jeep á 183 493:-..





    Så...ge en bit hjärta till någon som behöver det!

    Ytterliggare lite finjusteringar...

    Satt och tittade på min nya design och kände att jag inte blev riktigt nöjd trots allt...kom på att det berodde på att den rosa färgen var för mörk...så...med sista handpåläggning är nu bloggen klar!!!

    Men skulle inte bli förvånad om den är svart någon gång framöver...smileys

    Hur det mörkare rosa såg ut ser du i detta inlägg!


    Tjat om samma sak...

    Sitter och funderar på om jag inte vill ha den svarta i alla fall?! Det blir ju rätt läckert med svart om man lägger upp bilder....

    Hmmm...får se hur det blir med den saken...smileys

    Som sagt...något helt annat!

    Jag hann ha ytterliggare två designer för ca en timme sen, sen spann jag vidare på den första som jag publicerade.
    smileys


    Jag fastnar verkligen när jag börjar att leka med färger...så här var i alla fall den första:



    Sen störde jag mig på att jag inte dubbelkollat färgkoden för det vita i bakgrunden så den blev detsamma som resten av bakgrunden. Fick då för mig att göra bloggen svart med rosa text:



    Men valde alltså slutligen den jag har nu...och tycker själv den passar mig mer. Även om jag älskar den ovan i svart! Men jag är mer rosa än svart som person så denna passar mig ypperligt!smileys


    Det blev något helt annat...

    ...när jag lekte med Photoshop! smileys

    Men jag blev nöjd, egentligen skulle all text varit i rosa men missade ändra i rubrikerna i menyträdet och för inläggen. När jag förhandsgrandskade och såg det så tyckte jag det blev bättre och tydligare. Den rosa färgen är rätt svårläst, kanske borde ändra den?? Får se...

    Så här såg alltså bloggen ut innan:


    Vad tycker ni? Vilken var bäst av dessa tre, den som är nu, bilden ovan och bilden i inlägget under...

    Photoshop CS4 + Blogg = ny design?

    Jag har precis börjat att leka med Photoshop CS4, men det är verkligen på en extrem nybörjarnivå. Det som jag börjar förstå är brusches, och de är otroligt roliga. Sitter och leker med dem i timmar!

    Provade göra en ny design för bloggen med ny header, detta blev resultatet:



    Men kommer nog fortsätta leka lite mer innan jag publicerar något...

    Bodhi!!!

    Det finns en blogg som jag går in på dagligen och det är min engelska ros Kelly´s blogg. Så himla omtänksam och rar samtidigt som hon är lika knäpp som mig! Love you babe!

    smileys


    På hennes sida finns ett inlägg om en tävling som Bodhi anordnar där man kan vinna två par Hanky Pankys i söt liten hjärteask lagom till Alla Hjärtans Dag. Himla sött, och med tanke på att jag som singel inte lär få någon uppvaktning på denna dag så tänkte jag i alla fall ha chansen att få vinna denna ask!



    När man deltog i tävlingen fick man dessutom 25% rabatt på ett köp fram till den 8:e mars. Så jag passade på att köpa ett par Hankys i färgen taupe (som jag hoppas ska vara rätt osynlig under ljusare plagg) och en förpackning Hollywood Lint Removing Sheets. Det är en liten nätt förpackning med ark som tar bort ludd, hår etc precis som en klädvårdsrulle.

     


    Med min rabatt gick det på strax över 200 kronor! Som hittat! smileys
    Sen hade de även två saker till som jag sååå gärna skulle vilja ha, men som inte fanns i min size... smileys

     



    Ja ja...lika bra för min plånbok! *s*


    RSS 2.0