Gammal goding...


Mitt vardagsrum...

Mitt vardagsrum nu är lila och har varit det sen flera år tillbaka. Jag börjar tröttna även fast jag gjort lite förändringar under åren med gardiner och så. Har bestämt mig för att ha ett ljust vardagsrum med ljusturkosa och ljus mullvad som detaljer på kuddar etc. På Jotuns hemsida har de något som heter kulörväljaren så man kan testmåla rum. Valde ett vardagsrum för att få en bild av hur jag skulle vilka ha det i mitt, detta är resultatet:

image24

Idé till min kristallkrona i mitt sovrum...

Sitter och surfar runt lite (men borde egentligen jobba) för att få inspiration till min lägenhet. Dök på en blogg som heter Dröm Hem och tyckte dett var himla sött:

image21

image22

image23

Min kristallkrona ser iofs lite annorlunda ut, och mina fjärliar i sovrummet är lite större..men ska nog testa detta när jag kommer hem. Bild kommer om jag kör på detta!

Så skön låt!


Beställt från Ellos...

Så har man varit i farten och beställt lite saker igen. Nu blev det lite kläder och lite till hemmet. Kuddarna tänkte jag ha i vardagsrummet. Inlägg om det kommer senare....

    

Badrummet mitt får bli rosa...

Som jag skrev i tidigare inlägg så är jag i fart med att göra om hemma. Jag bor i en hyresrätt från 40-talet som har extremt tråkig standard och en hyresvärd som inte lägger mycket pengar på renovering.

Så här ser mitt badrum ut idag:



Blå plastmatta, blå målade väggar med vitt kakel där fogen blivit grå, och en bård med blått kakel. Det som jag tänkt göra är att måla väggarna antingen ljust rosa eller ljust mullvads brun. Sen köpa ny vitare fog och lägga på. I fönsterbrädet funderar jag på att lägga in rosa mosaik, istället för den målade ytan som är nu, typ så här:



Fast med denna mosaik:



Sen så ska dessa införskaffas, men vet dock inte om det går att få tag i toasitsen:

    

Vad tror ni om det? smileys


Mosaiken kommer från Panduro, textilierna från IKEA, persikoblommen från Ellos och toasitsen från Splash Direct!

Rosa fanatiker!

Jag är en rosa fanatiker som blir lycklig av att bara se färgen. I dagsläget har jag inte rosa hemma, men jag har en rosa dator, rosa telefon och en rosa kamera. Valde dock att ha bloggen lila. Har små funderingar på att göra nåt rum lite rosa hemma...men inlägg om det kommer senare. Här är bilder på mina rosa saker:

  

Min nya blogg...

Så var den skapad, min nya blogg. Jag hade en tidigare som jag valde ta bort då jag inte ville ha en så offentlig blogg med bilder och så på mig själv.

Så...varför har jag då denna blogg? Jo, jag vill helt enkelt samla lite tips både till mig själv och till andra. Jag håller just nu på att fundera på hur jag ska göra om hemma. Så här är ett utmärkt ställe för mig att samla info på.

Annars kommer det även finnas allt från mat, shopping, skönhet och hälsotips...

Sen har jag även en förkärlek för smileys, så en hel del av dessa kommer dyka upp!
Trevlig läsning! smileys

RSS 2.0