Flytt till Paradiset???

Låter nog mycket härligare än vad det egentligen är...

Jag har lyckats att betala min hyra för sent 4 ggr detta år. Två av dessa har min värd fått pengarna den 2:a, en gång den 3:dje och en gång, jag vet!!!, den 14:e. Den gång som de kom in den 14:e till honom var precis efter vi blivit varslade, jag var helt övertygad om att jag på förväg lagt in alla hyror för året i somras, men av någon anledning hade jag inte lagt in för november och december?!

I vilket fall som helst så gjorde detta att min puckade hyresvärd valde att ge mig en vräkning! JAG VET!!! Måste också tillägga att det står på hans fakturor att de ska betals den sista varje månda, alltså inte han tillhanda. Dessutom missköter han sina fastigheter åt det grövsta! Jag har felanmält vissa saker i flera år utan att få någon om helst respons. Bland annat skickade jag i 2006 in 5 felanmälningar per fax efter att han pratat in på min telefonsvarare att han sakande vissa uppgifter som han ville att jag skulle faxa in. Bland annat felanmälde jag att det antagligen är fuktskador i mitt badrum med stora flagor i taket, tycker ni detta är ok?



Det är färg som lossnar i mitt badrumstak! Dessutom är det mycket fler fel på lägenheten, såsom ingen el i badrummet (vilket gjort att jag har en skravsladd för lampa in i badrummet, som inte ens är jordad!), läckande kranar, sprickor i fasaden som gör att det drar i lägenheten och haft temperaturer ner mot 14 grader inne på vintern!!! Ja ja...jag har ett pågående ärende hos hyresgästföreningen nu i alla fall...tur man var med där!

Det som gör mig lite extra arg är att jag varit en exemplarisk hyresgäst, aldrig klagat på npgot fast jag haft mer än rätt till det. Byter alltid glödlampor i porten och ser till att det ser snyggt och rent ut även i porten, källaren och tvättstugan. Då andra grannar klagat och samlat in namnlistor för att få han tvångsförvaltad då han missköter våra fastigheter har jag alltid ställt upp för honom, är detta tacken man får?

Så, Paradiset då? Jo, det är det naturresarvatet heter där jag har mitt landställe. Det ligger också i Stockholm, i Huddinge/Haninge. I Paradiset resarvat ligger även Hanveden som är ett gammalt skogsområde med lååång historia där bland annat Tornberget ligger. Tornberget var för massa år sen en av det nuvarnade Stockholms få platser som inte låg under havet. Lite kul...vill ni veta mer så klicka på namnen så kommer ni länkat in till Wikipedia om dessa platser.

Mitt landställe ligger precis vid en sjö, Ådran, och efter den sjön är äevn området uppkallat. Det är en röd liten stuga med vita knutar, som i dagsläget bara har utedass och en pytteliten varmvatten beredare. Så ska jag flytta dit (om jag blir vräkt, vilket jag ändå inte tror) så behövs en del justeringar. Ja ja, kunde ju varit värre....har ju ändå någonstans att bo...jag återkommer till mitt lilla hus framöver...fin adress har det i alla fall...Diamantstigen...det ni!

Världens bästa chefer!

När jag jobbade på GNT var Vidal min närmste chef (hans titel - Head of Sales) och Robin var Vidals chef (hans titel -  Business Unit Manager aka BUM). Båda två är chefer som man bara kan drömma om. De finns där för att backa upp dig och få dig bli det bästa du kan vara. De ger dig kritik i alla lägen, lika mycket poitiv som negativ. Men framförallt besitter de kunskap som jag beundrar. Så...måste ju slänga in små bilder på dem med mig! smileysBåda bilderna är från vår julfest...





Vidal, första bilden, kommer jag få jobba med även framöver....hoppas innerligt att jag även kommer få jobba med Robin på något sätt...NI ÄR BÄST!!!!

Och angående vår julfest...vet inte om det blev så mycket fylla och hysteri vår sista kväll. Vi var ju som jag skrev tidigare på Ambassadeur, samma kväll var det en Slitzfest där, där man kunde rösta på årets omslag. Så det var sjuuukt mycket folk (och Slitz tjejer) så man tappade typ bort alla...tråkigt! MEN nu på fredag har vi en pubkväll för alla gamla GNTare....hoppas på att det är många dom kommer....

Piratpresent...

Jag ska på födelsedags kalas på söndag. Det är en av mina bästa vänners son som fyller 4 år! Jag hittade ett tufft presentpapper på In & Finn med döskallar. Fick då idén att göra ett eget kort i form av en skattkarta. Jag valde dock en bild jag hittade på google när man söker på bilder istället för att göra en från scratch. Ändrade lite i photoshop så jag fick in hans namn och så, brände sen kanterna med en tändare. Visst blev det lite coolt!?





Skulle dock velat ha rep istället för snöre på paketen, men hade inget hemma...

Nytt år, nytt jobb...

Så har det blivit ett nytt år, det var iofs ett tag sen men jag har inte varit så aktiv. Mycket har hänt...det företag jag jobbade på lades ner i Sverige och alla 120 personer blev uppsagda. Lite sorgligt då jag har svårt att tro att jag någonsin kommer trivas så bra på ett jobb.

Mitt nya jobb är inte helt fel det heller! Det är en annan distributör i IT branschen som dessutom varit en av mina största kunder så jag kände till dem bra innan! Jag och tre personer till från GNT (mitt gamla jobb) ska öppna upp ett säljkontor åt mitt nya jobb, Captech, i Stockholm. Det är ett Göteborgsföretag som är en mer fokuserad dist. Ett riktigt härligt gäng, dessutom kommer min chef på GNT fortsatt vara min chef!
smileys

Han är världens bästaste chef! Än så länge har vi bara jobbat hemifrån, men från och med imorgon hoppas vi få tillgång till en lokal i samma hus vi ska hyra vårt kontor (i Stinsen). Det kontor vi antagligen kommer ta är på 330 kvm (för det behövs för fyra personer *s*) och är fräscht som det är nu. Ljusa väggar med ljust limegröna fondväggar. Det är ett företag som gått i konkurs som suttit där och vi får antagligen köpa ut deras 6 månader gammla möbler, och de är jätte fräscha. Vita höj- och sänkbara skrivbord bl.a. Sen får jag vara med att bestämma hur vi ska ha det för övrigt på kontoret! Kul att få vara med från början måste jag säga!

Nu ska vi bara se till att vi gör något bra av detta, se till att få lite publicitet, så man verkligen gör sig ett namn i branschen för framtiden! Jag vill nämligen nå någonstans!

RSS 2.0