Inspirationsblogg!

Det finns så många fina bloggar som ger en mycket inspiration. Just nu har jag snöat in totalt på inredning och hittade Drömhems blogg! Så mycket fina bilder på hennes hem, och har väldgit bra smak enligt mig. I ett inlägg hade hon gjort en smulpaj från Ekströms!

Visste inte att det fanns färdiga mixar för paj!  Men jag skulle nog ändå göra en själv...söt pajform..OCH I ROSA!!!! smileys




Min absoluta favoritparfym!

Jag helt enkelt bara älskar denna parfym. Den luktar helt gudomligt

Doftnoter: passionsfrukt, kokosmjölk, grapefrukt, svarta vinbär, apelsinblomma, heliotrop, amber, mysk, cyklamen och vanilj orkidé.


Galna plåster!

Kommer ihåg när jag var liten och man hade plåster med Bamse & Co. Hittade dessa annorlunda plåster på Detalj & Design:


Shabby Chic

Shabby Chic är en inredningsstil jag verklligen gillar. Den har lite fransk lantstil, Nem England stil och romantik i ett. Sen ser man ofta färger som ljusrosa, ljusgrön och blommönster. I dagsläget har jag inget rum som går helt i Shabby Chic stil men funderar på att fixa till det. Egentligen tycker jag det är snyggast om hela lägenheten går i samma stil då den är så liten. Men vi får se om jag vill ha så överallt!

Just nu funderar jag på om mitt vardagsrum inte ska få gå i Shabby stil (hallen har jag mer eller mindre redan bestämt mig för att ha Shabby). Men vill inte att det ska vara för blommigt och plottrigt som detta:



Jag har mer tänkt mig lite mer stilrent, nåt mellanting mellan dessa:





Sen har jag redan i så fall hittat hur jag vill min julgran i år ska vara klädd:



Helt underbart sockersöt! smileys

Tisdag...

image27
Så var det tisdag...inget fixande och trixande hemma blev det i helgen. Tog det bara väldigt chill. Rätt skönt faktiskt då det blev utgång både fredag och lördag förra helgen. Har inte ens provat att sätta upp fjärilar i min kristallkrona! Så lat! smileys Ha ha, men får försöka ta nya tag i helgen som kommer. Det ryktas om att det ska bli kanonväder med upp mot 25 grader! HÄRLIGT!!! Så då blir det nog massa solande på dagen iaf!

Har lite idétorka just nu när det gäller min renovering hemma, nån som har några tips till bra sidor på webben som kan ge en lite inspiration???

RSS 2.0