Utan uppkoppling går det inte att jobba, då åker man till IKEA...

Åker in senare till jobbet för att vår uppkoppling inte är klar då den håller på att bytas ut av vår IT tekninker Christofer, eller...han är egentligen KAM (Key Account Manager - utesälj) men är den av oss fem, som är med och startar upp CapTech STHLM. Kommer in vid lunch och äter lunch med vår andra AS Robban (Account Sale - innesälj) inne i Stinsen.
Väl uppe på kontoret igen krånglar fortfarande vårt bredband! GAH!!! Vi KAN INTE jobba utan uppkoppling! Vi kör IP telefoni coh fjärransluter till servern. Vi har alltså inte tillgång till varken affärssystem, mail, telefon eller internet! Man kan inte göra ett skit rent ut sagt...

Ja ja...jag och Robban åker då istället till IKEA en snabbis. Han och hans sambo med barn har precis flyttat till en nybyggd lägenhet och han är därför i behov av allt från tavelkrokar till förvaringsmöbler. Ha ha...första gången jag åker med en kille till IKEA som faktiskt letar efter mer saker än vad jag gör! smileys

Det enda jag behövde vara nya glödlampor till en spot...men man kommer aldrig hem från IKEA bara med en sak...eller ens endast det man kom dit för! Så det blev lite shopping, på ett gamalt presentkort som fortfarande inte är fullt utnyttjat!

Det blev förutom lamporna en lökblomma - krokus (jag längtar såååå efter våren), två mat/vattenskålar till Legolas (katten min), en leksaksmus till den samme och två doftljus med doften ros/liljekonvalj. Jag köpte ett sånt ljus till jobbet och det luktar...skulle Shabby Chic ha en doft är det denna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0