iPod touch...

Ännu en vinst och en stooor kärlek. Tog inte mer än ett par minuter innan jag var kär! Jag kan verkligen bli det i vissa prylar, och detta är PRYLEN. Den finns inga gränser vad man kan ha en till. Det enda den saknar är en kamera och mobil, men då finns iPhone att köpa...och den vill jag ha!!!



Det första man faller för är designen, så stilren och het med sin touchskärm, svart och silver. Ju mer man pillar på alla funktioner ju mer såld blir man. Det finns en hel uppsjö med applikationer man kan tanka hem, och det är extremt lätt att få hem dem. Allt från helt onödiga som Bubbles, som är ett tidsfördriv där man gör såbubblor på skärmen för att sticka hål på dem, till faktiskt nödvändiga som valutaomvandlare och måttkonverterare. Man kan även surfa på den, och därför också ta hem applikationer som tex Aftonbladets hemsida eller Chanels höst kollektion.

Den har redan miniräknare, kalender, kontakter och andra funktioner i sig. Stor LCD skärm så man kan faktiskt kolla en film på flyget, varför inte Sex and the City filmen!


Det enda lite tråkiga är att den blir så smutsig av fingertryck! Men jag har den i en liten påse av sammet, sen är det inte direkt något superljud i hörlurarna, men det finns massor att köpa. Både original och från andra tillverkare. Sen bör väl nämnas att man är tvungen att ha iTunes på datorn för att kunna sykronisera och flytta filer. Men man vänjer sig rätt snabbt med layouten, och den är faktiskt väldigt smidig och har lite roliga features i sig som tex. Genius funktionen, som kan skapa spellistor baserat på en låt, eller rekommendera andra låtar att köpa från iTunes med en låt som referens.

Finns i storlekarna 8, 16 och 32GB. Pris hos Apple Store från 2.195-3.695:-.

Som sagt, är extrem sugen på en iPhone, och det skiljer dem inte mycket åt i utseende, den till väster är iPhone.






Bilder från google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0